Šī puķe tiek sēta novembrī: sēklas var izkaisīt pat sniegā, un tās nesabojāsies.

Profesionālu floristu padomi: kā pareizi stādīt flokšus un tos kopt…

Šīs pret salu izturīgās un skaistās puķes – flokši, ir daudzgadīgais augs, kas priecē ar savām krāsām agrā pavasarī un agrā rudenī.

Flokši ir tulpeņu ģints pārstāvis un ir ļoti interesanta ziedu šķirne ar savu unikālo izskatu. Šī ziedu šķirne ir iecienīta gan dārzu dizaina entuziastiem, gan puķu audzētājiem, un tā ir raksturīga dažādiem augsnes toņiem un formām.

Flokšu ziedu galvenā īpatnība ir tās spilgtie ziedi, kas izceļas pret zaļo lapu fona. Ziedi ir dubulti un ļoti pievilcīgi ar savu klosterveida formu, un tos raksturo sarežģītas ziedlapas, kas veido savdabīgu struktūru.

Šī ziedu šķirne ir pazīstama arī ar to, ka tā izplaukst pavasarī, ienesot dzirkstošu krāsu un dzīvību dārzam pēc ziemas miega. Flokši ir viegli audzējami un augs veselīgi, ja tiem tiek nodrošināta piemērota augsne un saules gaisma. Šī ziedu šķirne ir lielisks papildinājums puķu dobēm, īpaši pavasara dārzos, un to var kombinēt ar citām ziedu šķirnēm, lai radītu skaistu un daudzveidīgu vizuālo efektu.

Kopumā flokši ir šarmants un ievērojams ziedu šķirne, kas piesaista uzmanību ar savu unikālo izskatu un bagātīgo ziedu klāstu. Tas padara to par iecienītu puķi dārzā un dārzu dizainā, piedodot prieku un krāsu pavasarim.

Bet vai zinājāt, ka To var stādīt pat novembrī – tas ir tam piemērotākais laiks.

Mēs jums pastāstīsim, kā pareizi stādīt flokšus, lai jūs varētu apbrīnot to skaistumu savā dārzā jebkurā gadalaikā.

Lasi arī: Ledusskapī bieži paliek biezpiens, lai nesabojātos, lieku cepeškrāsnī. Biezpiena kliņģerīši

Lasi arī: Lētākais un efektīvākais veids: kā noņemt pelējuma smaku vannas istabā

Kā pareizi stādīt flokšus un tos kopt

Šķirnes izvēle. Pastāv daudz ziedu sugu un šķirņu – no miniatūrām līdz augstražīgām. Labāk izvēlēties šķirni, kas piemērota jūsu dzīvesvietas reģiona klimatam.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk, lai uzzinātu visus slepenos trikus šo ziedu audzēšanai

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment